Weekly Report From Sat. October. 10th. .. 2015

تنـــــه   نـــــزن           טאנה  נאזאן     Tanehnazan












Editor David Fakheri
سردبیر داوید فاخری
עורך דוד פאחרי


    For the important News of the world
    ( in English, Farsi and Hebrew )
    Please visit us every day
    at Facebook under the
    editor's name
    ( David Fakheri داوید فاخری )






    חברים יקרים


    בשל בעיות טכניות וחוסר


    צוות נאות, האתר יהיה

    סגור עד להודעה חדשה



    دوستان عزیز


    به علت نقص فنی و همچنین


    کمبود کادر لازم،


    سایت تا ا اطلاع ثانوی


    تعطیل خواهد بود



    Dear Friends


    Due to technical problems


    and lack of adequate


    staff, The SITE will be


    closed until further notice









    Monday, December 10, 2007

    وزارت خارجه بایستی مماشات را در ارتباط با امارات متحده و سایر اعراب یاوه گو، کنار بگذارد و شان و منزلت ملت ایران را پایمال چند بادیه نشین عرب نخواهد

    خاک بر دهان یاوه گویان عرب بپاشید

    مقاله ئی از مصطفی فقیهی ،
    سردبیر و مدیر عامل



    تهیه و تنظیم : داوید
    دهم دسامبر ۲۰۰۷


    کشور کوچک امارات متحده عربی که به مدد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بدل به قدرت اقتصادی بزرگی در منطقه شده است در تکراری ترین اظهار نظر موهن و بی مدرک خود، جزایر سه گانه (تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی) را جزایر اشغالی توسط ایران دانست و تهدید کرد، در صورت عدم تحویل این سه جزیره ایرانی، به دادگاه بین المللی شکایت خواهد کرد
    این اقدام تجاوز گرایانه امارات متحده ی عربی، با سکوت ایران یا پاسخ ضعیف ایران همراه بود که قطعاً سبب جری تر شدن اعراب منطقه خواهد شد. متاسفانه، سالیانی است که امارات متحده ی عربی اظهار نظر سخیف خود در قبال جزایر سه گانه را ابراز می دارد،اما با واکنش منفعلانه ایران مواجه می شود.
    جالب آنکه امارات متحده ی عربی هماره بدون ارائه مدرک و سند - همچون در بحث خلیج فارس -  در قطعنامه پاياني اجلاس هاي سران و يا اجلاس وزراء كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس و بيانيه هاي اجلاس اتحاديه عرب،  ایران را اشغالگر خوانده و ردیف مشکلات فلسطین می داند!


    شیخ زائد سه سال قبل در سن ۸۶ سالگی از دنیا رفت و در امارات ۴۰ روز عزاداری اعلام شد

    از سوی دیگر، با توجه به وصیتنامه شیخ زائد که در آن آمده «هرگز با ایرانیان در مورد جزایر سه گانه، جدل نکنید»، اقدامات اخیر خلیفه بن زائد آل نهیان در مورد اشغالگر خواندن ایران، قطعاً دلیل خارجی دارد.در واقع اماراتی ها، خود بر محق بودن ایران واقفند، هر چند شاپور بختیار در مصاحبه با روزنامه کویتی السیاسه بیست سوم ژانویه ۱۹۸۲ ) بگوید: جزایر سه گانه (تنب بزرگ ، تنب کوچک و ابوموسی) متعلق به ایران نیست و نباید بر سر آن ها با همسایگان خود کشمکش داشته باشیم
    دوم. جزاير سه گانه فاقد سكونت دايمي بوده و تنها جزيره ابوموسي است كه در اواخر قرن ۱۹ سكونتگاه دايمي تعدادي از ماهيگيران و دامداران ايراني بندري و بلوچ تبار تبديل شده است، اما با اين وجود همواره در طول تاريخ اين جزاير در داخل حوزه حاكميت بلامنازع ايران بوده است ونامه تهديد آميز ميرزا رضا آغاسي در سال ۱۸۴۰ به دولت بريتانيا در خصوص جزاير خليج فارس خود موئد اين ادعا است.
    تنب كوچك بدليل عدم وجود آب شرب در آن هيچگاه سكونتگاه انسان نبوده و حتي براي استراحت صيادان، ‌مسافرين عازم زيارت حج و تجار نيز كاربرد نداشته است.

    دولت ايران كه از سال ۱۸۸۷ متوجه دخالتهای استعمار گرایانه انگلیس در جزایر سه گانه شد تا سال ۱۹۷۱ بيشتر از يكصد يادداشت، اعتراض نامه و اقدامات عملي مانند فرستادن مخبر و بازرس سال در سالهاي پس از جنگ جهاني دوم، پرواز و فرود هلي كوپترها در اين جزاير بطور مستمر انجام می داد و حتي در چند مرحله فرماندهان ارتش به شاه ايران پيشنهاد بازپس گيري قهر آميز جزاير را مطرح كرده بودند . تلاش ايران در جهت رفع اشغال جزاير يك سابقه طولاني داشته و اين اقدامات مؤثر و سابقه اعتراضات مكرر ايران، موضع ايران را در مذاكرات فشرده سالهاي ۱۹۷۰ - ۱۹۷۱ برای باز پس گيري جزاير مستحكم تر مي کرد.
    در سال ۱۸۷۷ دولت ايران كه متوجه شده بود كه در ابوموسي و تنب بزرگ تجارت وصيادي رونق گرفته است تصميم گرفت كه برخلاف گذشته كه بدليل فقر و نبود امكانات ،معدود سكنه آن از ماليات معاف بودند، برآنها ماليات وضع كند، اين اقدام با مخالفت انگليسي ها مواجه شد اما چون نمي توانستند آنجا را متعلق به انگليس بنامند مدعي شدند كه اين جزيره تحت الحمايه آنها است و به شيخ راس الخيمه تعلق دارد، از اينجا بود كه منازعه مستمر بر سر ابوموسي درگرفت ولي ايرانيها بر ايراني بودن جزاير و اعمال حق تاريخي و جغرافيايي خود تأكيد مي كردند و علي رغم تهديد انگليس،‌ايران پرچم خود را بر اين جزاير برافراشت. انگليسي ها كه درسال ۱۹۰۴ متوجه معادن خاك سرخ و اهميت آن شده بودند اين پرچمها را برداشتند و سه نامه خود ساخته كه نشان مي داد كه بين حاكم لنگه و شيوخ قاسمي رد و بدل شده اند، را مطرح ساختند. دولت فخیمه،این نامه ها كه متضمن تعارفات و پذيرش حق شيوخ قاسمي عمان بر جزاير بود، را به دولت ايران ارائه نمود. دولت ايران نيز متقابلاً پنج نامه از حاكم لنگه در رد و تكذيب سه نامه مورد ادعاي انگليس ارائه نمود. دولت انگليس سند سازي و جمع آوري شهادت از افراد را در اين خصوص شروع كرد و هر روز بر پوشه اي كه ابتدا فقط سه نامه بي اعتبار در آن بود مداركي افزود تا اينكه امروزه اماراتيها مدعي هستند كه در اين پوشه صدها سند دارند!!!
    اماراتيها از چند هزار سال سابقه حكومت در سواحل خليج فارس فقط و به زنجيره حوادث سالهاي ۱۸۸۷ تا ۱۹۷۱ علاقه مند هستند، و از تاريخ قديم و نقشه قديمي بي زارند، چون اين اسناد و نقشه ها همگي ادعاي ايران را تاييد مي كند آنها مدعي هستند كه حقوق بين الملل در دعاوي به گذشته ها نگاه نمي كند و دوره معاصر ملاك قضاوت قرار مي گيرد.
    علی رغم اينكه بريتانيا متعهد بود كه در امور محلي و قضائي شيوخ دخالتی نخواهد کرد، اما عملاً از سال ۱۹۴۵ انگليسي ها تمام امور را در دست داشتند، حتي در اين سال بريتانيا از شيوخ تعهد گرفت كه حق حل و فصل هيچگونه مسائل قضائي را نداشته باشند.



    نسل اول اماراتي به مالكيت ايران بر جزاير باور داشت و شيخ راس الخيمه حداقل سه بار ۱۹۰۴ - ۱۹۳۵ - ۱۹۴۹ پرچم خود را در جهت دوستي با ايران از تنب جمع كرد، ولي انگليسي ها هر بار او را تهديد كردند كه در صورتيكه به موضوع پرچم و مالكيت تنب همچنان كم توجه باشد. پرچم شارجه را بجاي راس الخيمه بر تنب نصب خواهند كرد.( اسناد كتاب حمدي)
    همگان مي دانند، زمانيكه اين جزاير به ايران مسترد شد كشوري بنام امارات متحده عربي وجود نداشته و اميران محلي يا شيوخ قبائل هفت گانه كه بعدها متحد شدند در فاصله سالهاي ۱۸۲۰ تا ۱۹۷۱ حتي بر زادگاه و منزل محل سكونت خود نيز حاكميت مؤثر نداشته اند. يك نمونه آن سندي است كه انگليسي ها قرارداد شيخ را با شركت آلماني لغو و به وي هشدار مي دهند كه بدون اجازه انگليسي ها حق بستن هيچگونه قرارداد ندارد.( اسناد در كتاب حمدي نيز آمده است)
    اماراتي ها مي گويند كه جزاير عربي هستند حتي به فرض محال اگر بپذيريم كه عربي باشند آيا اين دليلي بر تعلق آن به امارات مي شود ؟ هنگاميكه ارتش ايران وارد تنب شد بجز يك پاسگاه هيچ موجود و انسان ديگري در آنجا نبود كه عربي بودن آنها اثبات شود. خاك و سنگلاخ آنجا هم ما نديديم كه به زبان عربي حرف بزنند
    وجود قبر و سنگچين و منزل قديمي مربوط به گله داران عرب و يا گذرنامه اماراتي در دست چند خانوار در ابوموسي هيچ دليلي برعربي ناميدن جزاير وتعلق به امارات نمي شود كمااينكه قلعه اي عظيم و قبر صدها پرتغالي و انگليسي در جزيره هرمز ايران و يا در بندر ممباساي كنيا و در بنادر موزامبيك وجود دارد ولي آنها مدعي مالكيت آن جزاير نيستند. همچنين قبر صدها نفر از علما و شخصيت هاي ايراني در نجف،‌كربلا و مدينه است. ولي هيچگاه عرف بين الملل وجود اينگونه قبور را دليلي بر مالكيت نداسته است.

    دلايل متعددي براي اثبات حاكميت ايران بر جزاير وجود دارد.



    مي دانيم كه بيشتر از دهها سفرنامه نويس و همچنین تاريخ نويسان عرب و پارس حاكميت ايران را از۵۰۰ سال قبل از ميلاد مسيح و از ازمنه باستان تا قرون اخير، بر تمام خليج فارس كه بطريق اولي جزاير را نيز شامل مي شود،  مورد تائيد قرار داده اند. در سال ۱۷۳۵ - ۱۷۴۵ در دوره نادرشاه حاشيه جنوبي خليج فارس بويژه بحرين و راس الخيمه سرزمين ايراني محسوب مي شد. در سال ۱۸۸۸ ناصرالدين شاه ضمن ارائه نقشه اي از انگليس خواست كه مالكيت ايران را برجزاير سه گانه برسمیت بشناسد اما انگلستان مطابق معاهده ۱۸۹۲ حمايت از شيوخ، پيشنهادات مكرر ايران را. رد مي كرد.
    به دستور محمد علي فروغي در تاريخ ۹ مرداد ۱۳۱۲ برابر با جولای ۱۹۳۳ یک واحد نیروی دریائي ایران پرچم انگليس را از جزيره ابوموسي و باسعيدو پائين كشيده و بدور افكند.
    بر اساس اسناد كتاب حمدي در همان سال نيروي دريايي ايران چند بار جهت ديد و بازديد در جزاير نيرو پياده كرد و وزارتخارجه ايران طي يادداشتي به اعتراض دولت انگلستان نيز چنين پاسخ داده است : اعتراض شما به مسافرت كشتي پلنگ به جزيره تنب جهت بازديد از چراغ دريائي، بي ربط است. مأمورين شاهنشاهي هنگاميكه مأمور بازديد از كليه چراغهاي ساحلي هستند نمي توانند معاينه چراغ تنب كه ملك مسلم و جزءلايتجزاي خاك ايران است خودداري نمايند.
    در سال ۱۹۶۹ مايكل استوارت وزير خارجه وقت بريتانيا به تهران سفر كرد و در ديدار با وزير دربار شاه گفت:‌ با امانت كامل به شما عرض مي كنم ما جزء ‌وظايف خود مي دانيم كه بر بازگرداندن جزاير به ايران تأكيد كنيم."
    زمانيكه بريتانيا در سال ۱۸۲۰ با قرارداد تحت الحمایگی سلطه خود را بر شیوخ تحمیل کرد رأس الخيمه و شارجه يك امارت واحد بودند و در سال ۱۹۲۱ ابوموسي و الخیمه از شارجه جدا شد و ابو موسی و الخیمه به قواسم شارجه واگذار گرديد و تنب ها به رأس الخيمه سپرده شد  .

    سوم. اماراتی که به مدد حضور بازرگانان و سرمایه داران بزرگ و کوچک ایرانی، بدل به امارات مدرن امروز شده است، اینک بی آنکه پاسخی بشنوند، هر آنچه می خواهند می بافند و تهدید هم می کنند!


    احمدینژاد هفته گذشته به امارات سفر کرد و مهمان خلیفه بن زائد ال نهیان بود

    اذیت و آزار ایرانیان، تحقیر و سرکیسه کردن ایرانیان بی پناه در این کشور، ایجاد شبکه های جاسوسی علیه ایران، ایجاد پایگاه برای تربیت نظامیان خرابکار و جاسوسان ، از شاخص ترین اقدامات امارات متحده عربی علیه منافع و ملت ایران است

    تبلیغات شدید این روزها علیه تمامیت ارضی ایران، سخنان زشت و تنفربرانگیز امارات در خصوص جزایر ایرانی، تشدید آزار ایرانیان و بازرگانان ایرانی، و صدها اقدام مغرورانه امارات در نادیده گرفتن حقوق ملت ایران به هیچ وجه با اصول برادری و حسن همجواری سازگار نیست.

    این همه اقدام خصمانه از سوی امارات در شرایطی صورت می گیرد که این کشور از ناحیه ارتباط با جمهوری اسلامی ایران و حضور بسیار زیاد ایرانیان در این کشور، منافع بسیار و به ارز سرشاری دست یافته و می یابد.

    چهارم. وزارت خارجه بایستی مماشات را در ارتباط با امارات متحده و سایر اعراب یاوه گو، کنار بگذارد و شان و منزلت ملت ایران را پایمال چند بادیه نشین بی دست و پای عرب نخواهد.

    بایستی راه نفوذ امارات متحده عربی در اسیای میانه و قفقاز را سد کرد، بایستی در جستجوی راه های ترانزیت جدید برای عبور دادن کالاهای ایرانی بود، بایستی بازارچه های مرزی و مبادلات اقتصادی تنزل کند و سطح روابط سیاسی نیز در حد و اندازه هایی باشد که عزت و صلاح مردم ایران را به وضوح نشان دهد.
    پنهان کردن زشت کاری های امارات متحده عربی، در قبال مردم ایران و مماشات در قبال آن به هیچ وجه شایسته وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیست، این وزارتخانه بایستی در قبال اقدامات اعراب یاوه گو و کذاب منطقه در مورد خلیج همیشه فارس و جزایر سه گانه، و عکس العمل های نامناسب و سست خود به ملت ایران توضیح دهد.

    پنجم. مردم غیور ایران نیز بایست، برای مبارزه با هجویات و دروغ پردازی های اعراب در مورد خلیج فارس تا جزایر سه گانه، کمتر از پیش به این کشور سفر کنند. بالاخص ایرانیان مقیم خارج از کشور و حتی آن دسته ای که در آمریکا و اروپا، در دفاع از خلیج فارس، تمامیت ارضی ایران و هویت ایرانی، حنجره پاره می کنند نیز توصیه می شود، برگزاری کنسرت ها و تورهای متنوع را در اعتراض به این اقدام امارات، کاهش دهند، هر چند چنین درخواستی از مدعیان دفاع از ایران، خیالی باطل است و تنها به شعاری زیبا می ماند.
    ششم. خوب است اعراب منطقه که چند سالی است، تمامی افتخارات ایران و ایرانی را متعلق به خویش می دانند، آگاه باشند که مردم ایران زمین، در برابر چنین یاوه گویی هایی بی پاسخ نخواهد نشست و روزگاری، خاک و گل بر دهان شان، خواهند پاشید.

    و دست آخر این که امارات متحده عربی، قطعاً در صورت تکرار اتهامات واهی خود و اشغالگر خواندن ایران، باید بشدت مواظب تمامیت ارضی خود  باشد!

    ● مصطفی فقیهی

    Saturday, December 8, 2007

    دست اورد اخیر دانشمندان اسرائيلی ، ما مادر زاد * دست و دلباز * بدنیا میائيم !!؟.

    Generosity Quotes نقل قولهائی در باره سخاوت



    تهیه و ترجمه و تنظیم : داوید
    ۱۲/۹/۲۰۰۷

    بمناسبت کشف جدید دانشمندان اسرائيلی در رابطه ارثی بودن نعمت * سخاوتمندی * در انسان
    که انرا از سایت »» بی بی سی / فارسی «« نقل کرده ام ! منهم نقل قولهائي در رابطه با سخاوت
    و کشاده دستی از منابع غیر ایرانی تهیه و ترجمه انانرا چاشنـــی این مقاله جالب تحقیقی نمودم که
    در زیر میایند

    Anne Frank : انا فرانک
    “How wonderful it is that nobody need wait a single moment before starting to improve the world.”
    چقدرخارقالعاده است زمانیکه فرد بدون لحظه ئي تامل به مرمت دنیا دست میزند

    Francois de La Rochefoucauld: فرانسیس دلا راچفو کالد
    Many people despise wealth, but few know how to give it away.
    خیلیها بلدند که چگونه ثروت بدست بیاورند ! اما بلد نیستند که چگونه ان را پس هم بدهند

    Horace Mann: هوریس مان
    Generosity during life is a very different thing from generosity in the hour of death; one proceeds from genuine liberality and benevolence, the other from pride or fear.
    ابراز سخاوت در زمان مرگ تفاوت بسیاری دارد تا انجام ان در رمان حیات ! این یکی از روی داوطلبانگی راستین و انسانمندانه است و ان دیگری از روی تفاخر و یا هراس

    Maya Angelou : مایا انژلو
    One isn't necessarily born with courage, but one is born with potential. Without courage, we cannot practice any other virtue with consistency. We can't be kind, true, merciful, generous, or honest.
    این الزامی نیست که فرد حتمأ با شهامت بدنیا بیاید ! اما فرد با توانائيها ئي زائیده میشود ، بدون شهامت ما نمیتوانم با هیچگونه از این پاکدامنیها سازگاری داشته باشیم ، محبت ، حقیقت ، ترحم ، گشاده دستی و صداقت

    Peyton Conway March: پیتون کانوی مارچ
    There is a wonderful mythical law of nature that the three things we crave most in life -- happiness, freedom, and peace of mind -- are always attained by giving them to someone else.
    در طبیعت سه قاعده جادوئي حیرت انگیزیست که ما را مشتاق داشتن انان میکند ! خوشبختی ، ازادی و راحتی خیال که بدون بخشش انان بدیگران بدست نخواهند امد

    Thornton Wilder: تورنتون وایلدر
    Money is like manure; it's not worth a thing unless it's spread around encouraging young things to grow.
    from "The Matchmaker"
    پول مانند کود دادنه اگه پخشش نکنی گیاه تازه ئي رشد نمیکنه !

    Winston Churchill: وینستون چرچیل
    You make a living by what you get. You make a life by what you give.
    دیگران کاشتند و ما خوردیم ! ما میکاریم که دیگران بخورند
    ***************************************

    تحقیقات یک تیـــــم اسرائیلی

    بر گرفته از :


    تحقیقات یک تیم اسرائیلی نشان می دهد برخی ممکن است به طور مادرزادی بخشنده به دنیا بیایند.

    ۲۰۳ نفری که در این آزمایش به شکل آن لاین شرکت کرده اند مجاز بودند مقداری پول را ببخشند و یا برای خود نگه دارند



    شرکت کنندگان باید تصمیم می گرفتندکه پولی
    را برای خود نگاه دارند یا آن را ببخشند

    آزمایش های ژنتیک نشان داده آن دسته از شرکت کنندگان که دارای نوعی ژن به نام »» ای.وی.پی.آر. ۱ . «« بودند به طور متوسط با احتمال ۵۰ در صد بیش از دیگران پول خود را بخشیده اند

    این تحقیق که توسط دانشگاه عبری اورشلیم انجام شده در نشریه * مغز، رفتار و ژن * منتشر شده است.

    مسئول این تیم تحقیقاتی که »» دکتر آریل کنافو «« نام دارد گفته: "از نظر من این آزمایش شواهدی دست اول در خصوص ارتباط »» دی ان ای «« و انسان دوستی ارائه می دهد."

    ژن ای.وی.پی.آر. ۱ در تاثیرگذاری »» هورمون آرژینین واسوپرسین «« بر مغز نقش جدی دارد.

    این هورمون نیز به نوبه خود در روابط اجتماعی تاثیرگذار است.

    این محققان دریافته اند انسان دوستی در میان شرکت کنندگانی که بخشی از ژن آنها بلندتر بوده بیشتر است.



    این بخش از ژن که » پیش برنده « نام دارد بخشی است که میزان فعالیت ژن را تعیین می کند و بر این این اساس، پیش برنده های بلند تر باعث ژنهای فعال تر می شوند.

    تاریخچه مفصل

    محققان اسراییلی اشاره کرده اند نوعی از این ژن در عین حال در گرگ ها نیز وجود دارد که علاقه و ارتباط اجتماعی را در این حیوانات محکم تر می کند.

    این نکته به عقیده محققان نشان می دهد ، که نوع دوستی ریشه دار ، تاریخ ژنتیکی طولانی دارد.

    دکتر جورج فیلدمن، استاد روانشناسی در دانشگاه نیو باکینگهم شایر گفته است وجود چنین ژنی با نظریه تکامل هم خوانی دارد.

    به گفته او توفیق نوع دوستی به عنوان یک استراتژی بر این اساس بوده که هر کار خیری با جوابی خیر همراه خواهد بود.

    با این همه از آنجا که وجود نوع دوستی میان غریبه ها کمتر از میزان آن میان کسانی است که یکدیگر را می شناسند، یافتن رابطه اجتماعی و دوستان تازه اهمیت زیادی دارد.

    به گفته او از آنجا که جامعه روز به روز پیچیده تر می شود احتمالا نوع دوستی و همراهی دیگران اهمیتی بیشتر از آن دارد که
    در زمان نیاکان ما داشته است

    پایان گزارش بی بی سی

    Friday, December 7, 2007

    CHANUKAH CANDLE LIGHTING IN THE WHITE HOUSE !. برافروختن شمعهای خنوکا در کاخ سفید

    بر گرفته از :

    تهیه ، ترجمه و تنظیم : داوید
    هفتـــــــم دسامبــــــــر ۲۰۰۷



    کاخ سفید نیز شمعهای خنوکا را روشن کرد !.

    بعد از انکه اشپز خانه کاخ سفید تحت نظر خانم * لورا بوش * بصورتی که بتوان در ان غذای کاشر ( حلال یهودی ) تهیه نمود ! راو اعظم پایتخت امریکا برای انجام * عملیات خنوکا * عازم انجا گردید !. بیائید با هم شاهد روشن کردن شمعای خنوکا که توسط ریاست قوه قضائیه ایالات متحده انجام گردیده و پذیرائی جورج بوش از فرستادگان میهمان که به کاخ سفید امده اند گردیم !.
    پیشگاه کاخ سفید واقع در شماره ۱۶۰۰ خیابان پنسیلونیا در واشینگتون و در محوطه چمن نزدیک به ان شاهد شمعدان عظیمی است که برای روشن کردن شمعهای خنوکا در انجا قرار داده شده است !. مردمانی که با علاقه فراوان در انجا گرد امده اند خود را در پوششهای ضخیمی که بتواند سرمای سوزان این فصل در واشینگتون را برای انان قابل تحمل سازد مخفی ساخته اند ! مسلمأ این سرمائی که تا مغز استخوانها نفوذ میکند برای کسانیکه از مکانهای گرم و خوش اب و هوا به انجا امده اند چندان راحت نخواهد بود !.
    راو اعظم یهودیان پایتخت در حالیکه میکروفون را در دست دارد از دادستان کل کشور و رئیس قوه قضائیه ایالات متحده اقای * مایکل ماکیسی * دعوت میکند تا با هم سوار بر جر ثقیل به بالای رفته و با مشعل بزرگی که در ان بکار گذاشته شده شمع مربوط به شب چهارم خنوکا را روشن کنند !. جمعیت حاضر در انجا با تحسین و هیجان و تشویقهای فراواوان شاهد مبارزه انان همراه با شعله های درخشان مشعل با وزش سخت بادی هستند که در ان ارتفاع زیاد در حال وزیدن است و مانع روشن نمودن شمعها به سادگی میشوند هستند و چگونگی پائين امدن ان مقامات از طریق ان جرثقیل بزرگ !.



    منورای خنوکا ( شمعدان ۱+۸ شاخه ) خباد ( جنبشی یهودی ) درحیاط کاخ سفید

    کسیکه افتخار روشن کردن شمها را بعهده داشت اقای مایکل ماکیسی رئیس قوه قضائیه امریکا بود که بعد از پائین امدن از جرثقیل در سخنانی که با خبر نگار روزنامه * یدیعوت اخرونوت * چاپ اسرائیل در میان گذاشت با اشتیاق و هیجان بسیار چنین ابراز داشت ؛ هرگز تلاش و جنگ برای کسب ازادی ساده نبوده ، اسطوره خنوکا هنوز هم ادامه دارد ! و ما اکنون نیز برای کمک به ملتها به حصول ان با مسائلی مانند عراق و افغانستان رو برو هستیم !. دادستان کل کشوری امریکا خود نیز بطوراتفاقی از یهودیان مذهبی و نگهدارنده دستورات و اعتقادات ان است که اکنون موج تمایل به گرایش ان در بین یهودیان امریکا ئی با سرعت رو به افزایش است !.



    گردهم ائی خنوکا در کاخ سفید ، واشینگتون

    یک پیرمرد یهودی حاضر در ان مراسم در حالیکه مردمکهای چشمانش برق میزنند از دیگری سوال میکند * ایا افتخاری از این بالاتر هم میشود که ما اکنون قادر باشیم شمعهای خنوکا که بزرگترین نشانه یهودیت است را در پر نشانه ترین مکان در دنیا که پایتخت امریکاست روشن کنیم ؟! *



    استقبال پرزیدنت بوش از نمایندگان مذهبی یهودی

    هاراو اوراهام شمطوو در سال ۱۹۷۴ توسط * هاربی ملاوویچ * بمنظور کمک به یهودیان در واشینگتون به ماموریت فرستاده شد !. به گفته او از ۱۵ساله گذشته فرزندش هاراو لوی شمطوو نیز به او پیوسته که » واشینگتون پست «« از وی بنام راو پایتخت یاد میکند ! و بحق هم چونکه مقدار متنابهی از روابط گرم و نزدیکی که نامداران حکومتی در پایتخت با سازمان »» خباد «« دارند بخاطر نفوذ وی بوده است !.
    زمانی چندان از فرمانی که پرزیدنت بوش در برگزاری یک روز در سال بعنوان روز فرهنگ یهودی که به یادبود اخرین رهبرخباد * ربی لوباویچ * ترتیب داده خواهد شد نمیگذرد ! هاراو شمطوو گه بصورت دائمی به افراد برجسته عضو کنگره * درس زندگی صحیح * را بیاموزد توانسته از این طریق بسیاری از اعضای سنای امریکا را بدور خود گرد اورد که از کمکهای انان بسیاری از برنامه های انسانی / جهانی سازمان گسترده خباد که برای بهبود برنامه های اجتماعی فرهنگی انسانها سوای در نظر گرفتن رنگ و نژاد و مذهب و گرایشهای فکری و اندیشه ئي انان برپا گردیده به انجام برسد !!. !!.



    ریاست قوه قضائيه مفتخر به افروختن شمعها

    فعالین خباد تعریف میکنند که هفته گذشته او ملاقاتی با خانم * کوندالیزا رایس * داشت و برای مدتی طولانی در مورد راههای دور و نزدیک انجام احسان و اشتباهاتی که در نقشه های خانم رایس در اجرای سیاست خارجه ئي اوست که به نظر وی »» نه سرش پیداست و نه تهش !! با وی صحبت کرد ! اما به گفته وی ایشان عقاید او را نپذیرفت . ولی به گفته اطرافیان وی اینگونه عکس العملها باعث نمیگردند که او همچنان به موعظه های خود در هر گوشه و کناری ادامه ندهد ««



    جایگاه مخصوصی که بر روی جرثقیل بنا شده و حضار بر روی انان ایستاده اند

    مسولیتهای هاراو شمطوو در این روزها بسیار سنگین است ، او در کنار نظارت بر برافروختن شمعهای خنوکا در این ۸ روز در سرتاسر پایتخت هم چنین با کمک خانم * لورا بوش زن شماره ۱ امریکا * مشغول به »» کاشر «« نمودن اشپزخانه کاخ سفید است که در ان غذاهای مناسب با حفظ سنتهای یهودی تهیه میشود تا برای جشن هر ساله ئي که بمناسبت * خنوکا * در انجا برگزار میگردد سرو گردند !!.



    در این رهگذر برنامه های هنری در رابطه با ماهیت خنوکا نیز اجرا گردیدند

    ویدیو کلیپی موزیکال از * ادام سندلر * در مورد خنوکا

    Wednesday, December 5, 2007

    60th anniversary of UN resolution 181 establishing the State of Israel. ما احتیاج به تائيد سازمان ملل به حق زندگی کردن در اسرائیل نداریم / تسیپی لیونی


    خانم * تسیپی لیونی *
    وزیر امور خارجه اسرائیل



    برگرفته از سایت وزارت امور خارجه اسرائیل
    تهیه ، ترجمه و تنظیم : داوید
    هفتــــــــم دسامبـــــــــــــر ۲۰۰۷

    UN GENERAL ASSEMBLY SESSION
    OF 29 NOVEMBER 1947

    سازمان ملل در نوامبر ۱۹۴۷ و در زمان صدور قطعنامه ۱۸۱

    سرانجام بعد از سالها فداکاریها و از جان گذشتگیهای فرزندان شجاع یهودی در مدت گالوت »»‌پراکندگی «« و بویژه از صد سال قبل از کسب استقلال و احیای دوباره سرزمین پدریمان * ارتص ایسرائل * ، ۶۰ سال قبل با تصویب قطعنامه شماره ۱۸۱ شورای عمومی سازمان ملل متحد نسل ما این افتخار را داشت تا بجای میلیونها میلیون تن یهودیانیکه در این مدت طولانی سرگردانی توام با خفت ، استهزا ، خواری ، قتل ، اجبار به تغییر دین و نگه داشته شدن در گتوهای ئي که حیوانات را هم در انجا نگهداری نمیکردند و اخرین و وحشتناک ترین انان خفه کردن انان در اطاقهای گاز ، سوزاندن و از مو و دندان و پوست و چربی بدن انان صابون و واکس کفش و موی مصنوعی درست کردن ، شاهد برپائي * مامنی * باشد که اکنون هر یهودی در هر کجای این دنیای وسیع که هست سربلند و * پشت گرم * به نیروئي که بازوان افراشته خدا * را در اختیار خود دارد تا با ان سر هر فرد و یا نظام و یا رژیم و قدرتی که در پی ازار حتی یک یهودی براید را متلاشی سازد ،به زندگی عادی خود ادامه میدهد ! شاهد برقراری کشور با عظمت * اسرائيل * باشیم
    انچه که در این گزارش که توسط وزارت امور خارجه اسرائیل منتشر گردیده میاید سخنرانی خانم »» ‌تسیپی لیونی «« وزیر امور خارجه میباشد که در سوم دسامبر و در مقر مجلس ملی ان کشور »» کنست «« بمناسبت فرا رسیدن شصتمین سالگرد صدور تصویبنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد مبنی بر تقسیم این نقطه از خاور میانه به دو کشور یهودی و عرب است که هنوز همچنان مورد مخالفت کشورهای تند رو عرب و غیر عرب اسلامی همچون سوریه و دولت ایران و جیره خواران انان مانند حماس و حزب الله و جهاد اسلامی و ..... قرار دارد ،!. من سعی میکنم که در ادامه قسمتهائی از ان را برای دوستان علاقمند ، به فارسی نیز بیاورم




    FM Livni addresses Knesset on 60th
    anniversary of UN partition resolution


    3 Dec 2007
    Not by virtue of the United Nations resolution 181 on the partition of the Land of Israel was the millennia-long bond between the Jewish people and the Land of Israel created.

    The Israel Knesset is today observing the 60th anniversary of the UN resolution passed on November 29, 1947, accepting the principle of dividing the Land of Israel into two states - one Jewish and one Arab.

    Not by virtue of the United Nations resolution was the millennia-long bond between the Jewish people and the Land of Israel created. Not because of the UN resolution did the Jewish people pray, facing Jerusalem, for thousands of years to return to the Land of Israel and to build the center of their national life there.

    It was not due to the UN resolution that the Zionist movement was established. And it was not because of the UN resolution that my grandparents immigrated to the Land of Israel in 1925.

    These are the true sources of legitimacy for our lives here, and we have no need of UN resolutions in order to believe in this right.




    این بخاطر پاکدامنی و لطف سازمان ملل متحد در صدور قطعنامه نبود که هزاران سال پیوند ناگسستنی قوم یهود با سرزمین اسرائیل را افرید !! این بخاطر قطعنامه سازمان ملل نبوده که یهودیان طی هزاره ها رو به اورشلیم نماز گزارده اند ، بلکه انان برای هزاران سال به امید بازگشت به سرزمینشان ، سرزمین اسرائیل و برپائی مجدد مرکز زندگی ملیشان در انجا چشم بسوی اورشلیم داشته اند !.
    قسمتی از بیانات خانم تسیپی لیونی وزیر امور خارجه اسرائيل

    And yet each year we newly rejoice at each “yes” and wince at each “no,” in an era in which the world is a global village; in an era in which the part of the world that shares Israel’s values of democracy and equality is compelled to defend its values against the other part, composed of extremists trying to exploit those values in order to annihilate them; in an era in which the national conflict between Israel and the Palestinians has not yet ended; in an era in the understanding and acceptance of Israel as the national home for the Jewish people is slowly being eroded.

    What was taken for granted in 1947 is no longer taken for granted, and we have to fight for it again. We need a UN resolution to determine the basis for the establishment of a Jewish state in the Land of Israel, which was and remains the correct principle for resolving the conflict.





    We demand from the world our due rights. Not just the right to live as Jews in the Land of Israel, not just Israel’s right to exist physically, but our full right as determined in 1947 - to exist in a Jewish state that constitutes the national solution for the Jewish people wherever they may be. A Jewish and democratic state that integrates those two values, and if they appear contradictory at times - it is our obligation to integrate them and prevent any incongruity between them.

    At the same time, we say we shall not withhold from the Palestinians their right to self-determination in their own state, as long as it does not threaten Israel’s right to exist as a national home for the Jewish people, and its establishment will be the complete, full and sole response to the Palestinians’ national demands. Because the legitimacy of the demand for a Palestinian state is based on the demand for a response to their collective national aspirations.

    Today we ask that the nations of the world adhere to the same principle of a solution. We appeal in particular once again to the Arab world that did not accept the resolution of November 29, 1947. What I said to the leaders of the Arab world last week in Annapolis, I reiterate today on this special occasion, and appeal to them from the podium of the Israeli Knesset and not only at that conference:

    I say to my colleagues from the Arab world today that the right thing to do is not to relinquish our sense of justice or our belief in rights. This is the time to think about a different right - the right of our children to live in peace and mutual dignity, according to the values that I believe are the legacy of all the peoples in the region, and certainly the values of all the religions.

    True, there is a national conflict between us, whose just resolution is to give expression to the national aspirations of each of the nations in its own state. This is exactly the principle determined 60 years ago, after years of bloodshed between the residents of this country - the principle of two states for two peoples: one - a Jewish state, as decreed by the UN resolution, and the other - an Arab state.

    The decision to establish the State of Israel alongside an Arab state was meant to provide a response to the past conflict; it is not what created the present conflict. The decision did not determine who was more in the right, but rather what would lead to a life of peace between the peoples.

    Even before the State of Israel was established, the Jewish public accepted the principle of the partition of Israel. We chose already then not to resolve the question of rights over the Land of Israel, or the question of historical justice. We decided to embark on a new life in a new state - even if only on part of the territory and I will add here in the Knesset - despite fierce internal controversy.

    This choice, which was rejected at that time by the Arab world, is still a choice that can be made by the Arab world in general and the Palestinians in particular.



    On the day that the State of Israel was established, May 14, 1948, our Independence Day, the day that you, my Arab colleagues, call the "Nakba" - the disaster, Israel proclaimed in its Declaration of Independence: "We extend our hand to all neighboring states and their peoples in an offer of peace and good neighborliness, and appeal to them to establish bonds of cooperation and mutual help..." Our hands are still outstretched in peace to the entire Arab and Muslim world without exception.

    And here at the Knesset, I will add the corresponding appeal in the Declaration of Independence calling upon "Arab inhabitants of the State of Israel to... participate in the upbuilding of the State, on the basis of full and equal citizenship and due representation in all its provisional and permanent institutions."

    Because, distinguished Knesset, there is no contradiction between Israel’s being a national home for the Jewish people and its being a democratic state, and anyone who tries to bring about a contradiction between these two values is undermining the fundamental principles of Israel.




    این بخاطر قطعنامه سازمان ملل نبوده که جنبش * صیونیسم * بوجود امد و این بخاطر قطعنامه سازمان ملل نبود که پدر و مادر بزرگهای من در سال ۱۹۲۵ !. به این سرزمین مهاجرت کردند ! اینان پایه های حقیقی حقانیت ما به زندگی در اینجاست ! و ما احتیاج به هیچ قطعنامه ئی از جانب سازمان ملل که در ان اجازه و حق زندگی در اینجا ر ا بما بدهد نداریم
    قسمتی دیگر از سخنان وزیر امور خارجه اسرائيل

    I went on to tell the representatives of the Arab world, and I say to you again today - I am proud of where Israel is today. I am sorry that the Arab world rejected the principle of partition in the past, and I hope and pray that today there is an understanding that instead of fighting, the right thing to do is to build a shared future in two separate states: one - the State of Israel, which was established as a Jewish state, a national home for the Jewish people; and the other - Palestine - which will be established to give a full and complete solution to Palestinians wherever they may be, both those in Gaza and the West Bank, and those in the refugee camps in other Arab countries with temporary status, waiting for a sense of belonging to a national state - the same feeling of wholeness that the establishment of the State of Israel gave to the Jewish refugees who were forced to leave Arab countries and Europe and became partners in building Israel.





    I believe that the solution of two nation states serves the interests of both sides. Not every celebration of ours is cause for sorrow on the other side, and vice versa. I say to my Palestinian colleagues: Do not bemoan the establishment of the State of Israel; establish your own state, rejoice in its establishment and we will rejoice with you, since for us the establishment of the Palestinian state is not our Nakba, or disaster - provided that upon its establishment the word "Nakba" be deleted from the Arabic lexicon in referring to Israel.

    Knowing that the conflict has a solution is not enough. Reaching the solution depends first of all upon us - on the two sides themselves and their ability to conduct negotiations, to touch on the most sensitive points and to provide answers based on the understanding that neither side can obtain everything it wants and that compromises are necessary on both sides.

    The solution also depends on the ability of the leaders to cope with extremists and terrorism, and we are not speaking here only of the leaders of the sides directly involved in the conflict. This is the central task of the entire world leadership, and especially of the Arab and Muslim world.

    This is the time for decision. Everyone must decide which side they are on, and the sides, ladies and gentlemen, have changed. They are no longer Israel on one side and the Palestinians on the other side. They are no longer the Arabs on one side and the Jews on the other side.

    In one camp is everyone who came to the summit. You know who did not go there - those who worked and are working against the conference. The states that did not come are those that support terrorist organizations and radical elements in their home countries - those who just yesterday called for an annulment of the resolution - those who wish to cause instability in the region. The organizations and leaders who use God’s name to sow hatred, to send children out to be killed. The same God we see as the God of mercy and peace.


    سازمان ملل متحد در ۲۹ نوامبر ۲۰۰۷


    This is the battle that must be won.

    We have all paid a heavy price over the years of the conflict. Families have lost their loved ones and we are powerless to soothe the pain of a bereaved mother. We cannot turn the wheel of history back, bring our dead back to life, restore the maimed to health, and return people to their homes. We cannot change decisions that we have made. There is no point in regretting decisions that we could have made in time and missed the opportunity. We can make decisions that will affect the future, and the journey to peace in the region now begins once again, and the objective is the same objective that was determined 60 years ago, on November 29, 1947.

    Tuesday, December 4, 2007

    درخشش اولین شمع خنوکا در خانه رئیس جمهور ! مهاجرت منشی اسکار شیندلر به اسرائیل ! چند تائي از عکسهای خییم زیو در قاب * بالهای تر * از پرندگان اسرائیل

    سه خبر از امروز اسرائيل

    برگرفته از

    تهیه ، ترجمه و تنظیم : داوید
    چهـــــــارم دسامبـــــــر ۲۰۰۷


    شمع اول خنوکا بیاد »» مبارزه با خشونت «« روشن گردید .



    روشن کردن اولین شمع خنوکا در مقر
    اقامت رئیس جمهوری اسرائیل

    اولین شمع امسال خنوکا در محل اقامت رئیس جمهور و با حضور »» گدینستشاین «« مامور برقراری نظمی که در حین مسابقه بسکتبال بر اثر پرتاب فشفشه که از جانب طرفدار تیمی به داخل زمین بازی پرتاب شد و باعث قطع شدن انگشتان دست وی گردید روشن گردید . در این مراسم که اولین شمع به عنوان »» مبارزه با خشونت «« روشن گردید اقای »» پرس « رئیس جمهور اسرائیل در کنار تبریک به شهروندان کشور همچنین ارزو کرد که »» مدلهای تقلیدی جوانان «« مانند هنرمندان و ورزشکاران سعی بیشتری برای راهنمائي نوجوانان در امر نکوهش از اعمال رفتار خشونت امیز بنمایند !!.



    روشن نمودن اولین شمع خنوکا
    در مقر نخست وزیری اسرائيل با
    که با حضور سربازان صورت پذیرفت


    ****************************
    منشی * اسکار شیندلر * عاقبت به اسرائیل مهاجرت کرد


    خانم * می می برنارد ۹۲ ساله * که
    منشی خصوصی اسکار شیندلر بوده

    این سرتیتر خبری بود که صفحه اول امروز روزنامه های اسرائیلی از جمله » یدیعوت اخارونوت « را تزیین کرد !.* خانم * می می رینهارد * که بعنوان منشی »» انسان دوست جهانی زنده یاد * اسکار شیندلر * «« که جان ۱۲۰۰ تن از یهودیان را در در زمان فاجعه هالوکاست نجات داد سر انجام با مهاجرت به اسرائيل به پسر و نوه های خود که در انجا زندگی میکنند پیوست !. او در حالیکه بسیار احساساتی بنظر میامد به خبرنگارانی که اطراف او را احاطه کرده بودند گفت »» اگر شیندلر زنده بود او اکنون که به اسرائیل مهاجرت کرده ام به من افتخار میکرد «


    عکسی حقیقی از * اسکار شیندلر * و
    لیست معروف ان بنام شیندلرز لیست

    همه کم و بیش با نام اثر سینمائی و جاودانه * استیون اسپیلبرگ * بنام * شیندلر لیست * اشنائیم ! که در باره زندگی فردی انساندوست بنام * اسکار شیندلر * که در زمان جنگ دوم جهانی با بکار بردن تزفندهای ذیرکانه باعث نجات جان صدها تن از یهودیان از چنگال مرگ »» نازیها «« گشت ساخته شده است !!. امروز سه شنبه ۴ دسامبر ۲۰۰۷ * می می رینهارد * ۹۲ ساله که وظیفه منشیگری خصوصی وی را از سال ۱۹۴۲ تا ۱۹۴۵ بعهده داشت پس از یک اقامت طولانی ( ۶۰ ساله ؟ ) در نیویورک با کمک »» اژانس جهانی یهود «« به اسرائيل مهاجرت کرد و از هم اکنون در اپارتمانی بسار مجهز و مرفه که برای اقامت وی در نظر گرفته شده بقیه زندگیش را در کنار فرزند و نوه هایش خواهد گذراند .
    وی در جواب خبرنگارانی که که از او سوال کردند که ایا فیلم شیدلرز لیست را دیده است گفت که اری ان را دیده و بسیار هم احساساتی شده و لذت برده است و در باره نقشی که خود در ان زمان داشته اضافه کرد »» شیندلر از تسلط من در زبان المانی برای اماده کردن لیست نامهائی که باید به المانیها ارائه میکردیم «« استفاده میبرد .

    **********************************

    بالهــــــــــــــــــــــای خیــــــــــــــــــــــس ، قسمت اول از نمایش عکسهائی از پرندگان اسرائیل
















    Monday, December 3, 2007

    چه گونه قرار است که جشنهای ۶۰سالگی ایسرائل بر گزار گردند ؟! نگاهی اولیه و از دور به اقداماتی که در حال انجامند


    نوجوانان ایسرائلی در حال اهتزاز پرچمهای کشور


    اولین نگاه به جشنهای ۶۰سالگی ایسرائل که چه گونه قرار است بر گزار گردند

    برگرفته از :

    تهیه و ترجمه و تنظیم : داوید
    سـوم دسامبـــــــــــــــر ۲۰۰۷



    شصتمین روزهای استقلال ایسرائل در راهند وبرای برگزاری هر چه باشکوهتر انان ۱۰۰ میلیون شکل برابر با کم و بیش ۲۵ میلیون دلار بودجه در نظر گرفته شده است . در بین انان برنامه هائی پیشنهاد گردبده که بعد از مراسم اتش بازی و نمایشهای لیزری و اجرای رقصهای مختلف همواره بیاد ماندنی خواهند بود ! از جمله پارکهای تفریحی و انواع بازیهای تفننی در محله های کم درامد ، که گوشه های ویژه ئی نیز برای افراد با محدودیت فیزیکی در انان در نظر گرفته شده و هم چنین احداث مسیری ایمن و مخصوص برای استفاده دوچرخه سوارانی که علاقمند به استفاده از ان برای رکاب زدن از تل اویو به یروشالییم میباشند که یکی هم شبیه به ان در اطراف دریاچه کینرت در شمال کشور احداث خواهد گردید !.
    کمیته برگزاری این مراسم که با شرکت تنی چند از وزیران و به ریاست خانم وزیر » روخاما اوراهام « تشکیل گردیده و خود نیز مسئولیت برگزاری ان را بر عهده دارند امروز دوشنبه سوم دسامبر با موافقت به تعیین بودجه ۲۵ میلیون دلاری ، برنامه های مورد نظر و پیشنهادی مربوط به ان را مورد تایید قرار دادند .
    امسال جشن استقلال بمدت دو روز به جلو انداخته شده و در روز ۵ شنبه ۸ ماه می ۲۰۰۸ برابر با سوم ایار خواهد بود . جشنهای مرکزی در شب قبل از ان ۷ می و مانند همیشه بعد از پایان مراسم یاد اوری از جانباختگان پرسنلهای نطامی و غیر نطامی که در کنار جنگاوران نیروهای هوائی و دریائی و زمینی و ژاندارمری و پلیس و سازمانهای اطلاعاتی وذخیره و قربانیان ترور های فلسطینی نیز که در نظر گرفته شده اند شروع خواهند گردید


    روخاما اوراهام وزیر و مقام ارشد
    هیات برگزاری جشنهای شصتمین
    سالگرد استقلال دو باره ایسرائل

    به گفته » روخاما اوراهام « که از مسولان ارشد برگزاری مراسم و جشنهای شصتمین سال موجودیت دوباره کشور است مقدار قابل توجهی از این بودجه به مصرف گسترش و باز سازی مکانهای تشکیل جشنها خواهد رسید و اظهارامیدواری کرد که این فعالیتها جرثقیلی گردد برای برداشتن گامهائي مشابه در اینده
    بخشی از برنامه ها نیز برای ایجاد همبستگی بیشتر بین شهروندان کشور و تقویت احساسات انان به پایداری مملکت با اموختن تاریخ و شناساندن فضا و طبیعت کشور به انان اختصاص یافته
    که از طریق برپائي تلویزیونهای صفحه بزرگ در میادین شهرها که از انان بطور پیوسته برنامه های تاریخ سیاسی و غیر سیاسی کشور و همچنین از مناطق دیدنی و توریستی ان که بطور ویژه فیلمها و سخنرانیها ئي تهیه گردیده نشان داده خواهند شد!.
    در شب جشن نیز از روی تمام سنهائی که بر روی انان برنامه های هنری انجام میگیرند ! کمیته » همگی با هم « مسولیت پخش لحظه به لحظه ی مراسم مرکزی و نمایش گوشه هائی از نقاط حساس تاریخ ایسرائل از اعلام استقلال تا به امروز را به عهده گرفته است !.
    ایجاد نمایشگاهائی که دست اوردهای افتخار امیز دانشمندان ایسرائلی در زمینه های مختلف پزشکی ، علوم ، تکنولوژی ، کشاورزی ، صنایع نظامی و امنیتی ، فرهنگ و هنر را بدید عموم بگذارد از جمله فعالیتهای انان در این مراسم خواهد بود !. این مکانها که بیشتر اطفال و نوجوانان کشور راترغیب به دیدار از انجا مینمایند ! در چهار نقطه مرکزی کشور گالیل ( شمال کشور ) نگو ( جنوب ) تل اویو ( مرکز ) و یروشالییم بر پا خواهند گردید !.


    مراسم اتش بازی و فشفشه پرانی که همه ساله در
    بندر زیبای خایفا در شمال ایسرائل برگزار میگردد

    از دیگر مراسمی که در این رویداد مسرت بخش و زیبا و در اطراف و اکناف کشور انجام میگیرند میتوان ازفشفشه پرانیها و اتشبازیهای گسترده و بی نظیری که در شب استقلال و در کلیه مراکز شهرهای بزرگ به نمایش در میایند و بیش از ۵ / ۱ میلیون تن از شهروندان میتوانند انان را بطور زنده در اسمانهای کشور و میلیونها تن دیگر از طریق تلویزیونهایشان مشاهده کنند نام برد !. به دیگر اقدامات کمیته مزبور که با همکاری شهرداریها و بنیادهای خیریه محلی انجام میگیرند.. فراهم اوردن برنامه های تفریحی در پارکهای بزرگ کشور و دعوت از هنرمندان و خوانندگان سرشناس برای اجرای برنامه های هنری بمنظور شاد نمودن انان در ان مکانهاست ! که از مهمترین و هیجان انگیز ترینشان میتوان از برنامه هائی که قرار است در »» پارک یرکون «« برگزار گردد نام برد که زمان اجرای انان در روز جمعه ۹ ماه می خواهد بود و در ان بزرگترین برنامه های هنری همراه با اجرای رقص و اواز بنمایش در خواهند امد میتوان اشاره نمود !.
    در این میان نوجوانان ایسرائلی نیز تصمیم گرفته اند که با احداث ستونهای یادبود از کسانیکه در ارتش دفاعی ایسرائل جان خود را بخاطر حفظ استقلال و ازادی ملت ان از دست داده اند قدر دانی نمایند !.
    اتحادیه کارخانه داران کشور نیز سهم خود را با احداث پارکهای تفریحی جدید در مناطق کم درامد ادا خواهد نمود !
    و همانطوریکه در اغاز اشاره کردم احداث دو مسیر مطمعن برای دو چرخه سوارانی که مایلند مسیر تل اویو یروشالییم و یا اطراف کینرت را با ان طی کنند جزو برنامه است که ان مسیرها را نیز برای دستیابی ناتوانان جسمی به تسهیلات مورد لزومشان اماده میسازند !. در راستای ان در همه کشور مکانهائی مخصوص نیز با مشورت با سازمان معلولان ارتش برای استفاده معلولان در پیک نیک گاهها بنا خواهند گردید !. کاخ ریاست جمهوری نیز پذیرای ۶۰ تن از نوجوانان کشور به نمونه ۶۰ سال ادامه معجزه برپائی مجدد کشور ایسرائل خواهد بود !.





    تیم فوتبال ایسرائل در حال مسابقه
    به سرپرستی کاپیتان - بن عیون

    دنیای ورزش ایسرائل نیز بیکار ننشسته و تیم ملی فوتبال ان با دعوت از یکی از تیمهای پر قدرت و نامدار اروپا بازی دلپذیری را به نمایش خواهد گذارد !.
    و اما در این میان شما چه تصمیمی برای شرکت در این رویداد تاریخی گرفته اید ایا حداقل جایتان را در انجا قبل از انکه »»‌ پیش فروش «« شوند رزرو کرده اید ؟!؟ !.
    داوید